A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей № 4
м. Хмільника Вінницької області

Методична робота

Дата: від до Скинути

Про підсумки вивчення стану викладання та рівня навчальних досягнень здобувачів освіти з історії України та Всесвітньої історії, громадянської освіти та правознавства у КЗ «ЗОШ I – III ст. №4 м. Хмільника Вінницької о

https://Про підсумки вивчення стану викладання та рівня навчальних досягнень здобувачів освіти з історії України та Всесвітньої історії, громадянської освіти та правознавства у КЗ «ЗОШ I – III ст. №4 м. Хмільника Вінницької області»

11:41 24.05.2021

Участь вчителів нашої школи у онлайн конференції на тему «Організація дистанційного навчання для дітей з особливими освітніми потребами».

 Центр професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської     ради організував і провів  онлайн конференцію на тему «Організація   дистанційного навчання для дітей з особливими освітніми потребами».  До   участі були запрошені голова громадської організації «Спільний шлях»   Цюпенко Т.А., асистенти вчителів, вихователів, вчителі, які працюють в класах з інклюзивним навчанням, заступників директорів, що відповідають за       інклюзивну освіту.

17:20 14.04.2021

25.03.2021 р.  вчителі фізики та математики прийняли участь у роботі циклу навчальних  занять, організованих Центром професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради

25.03.2021 р.  вчителі фізики та математики КЗ «ЗОШ І-ІІІ ст. № 4 м. Хмільника Вінницької області» прийняли участь у роботі циклу навчальних  занять, організованих Центром професійного розвитку педагогічних працівників Хмільницької міської ради за участі Мельник Т.О. вчителя математики,  призера ІІІ етапу Всеукраїнського конкурсу «Вчитель року – 2021» в номінації «математика» та вчителя фізики та інформатики нашої школи Шеремети Н.С., які проводили методичний практикум на тему «Використання інтерактивних технологій в процесі вивчення фізико-математичних дисциплін.

17:08 25.03.2021

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень