A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей № 4
м. Хмільника Вінницької області

МІЖНАРОДНИЙ ДЕНЬ ТОЛЕРАНТНОСТІ

Дата: 16.11.2023 09:38
Кількість переглядів: 35

  

«Толерантність — це мистецтво жити з іншими людьми, ідеями, поглядами…» ‒ саме таким гаслом розпочався Міжнародний день толерантності в Ліцей №4 м. Хмільника.

Учні 2 А класу спільно з класним керівником Дробахою О.Д. виростили «Дерева толерантності» де на листочках, жолудях, написано як діти розуміють принципи толерантності, які вони використовують найбільше у своєму житті. Увагу учнів було з акцентовано на важливості духовно-морального виховання, яке відіграє ключову роль у формуванні особистості, змінюючи її ціннісні орієнтири, етичні стандарти й взаємини з навколишнім світом.

Учні 5-В класу відвідали бібліотечний - урок « Будьмо взаємно красивими», на якому Шмигельська Н.Я., обговорила з учнями сутність поняття «толерантність», хто є толерантною людиною та що таке « інтолерантність», було з’ясовано, як можна протистояти нетерпимості. Здобувачі освіти зрозуміли значущість таких цінностей, як справедливість, чесність, толерантність, повага до інших.

З метою навчити дітей будувати толерантні стосунки, цінувати своїх друзів, виховувати повагу до людей практичним психологом Ходак С.В. було проведено з учнями психологічний практикум «Толерантність». Під час заходу здобувачі освіти із захопленням розповідали, як розуміють поняття «толерантність», «добро», «альтруїзм», називали правила толерантних стосунків, слухали й чули один одного під час спілкування, досить цікаво презентувалисвоїх однокласників. Здобувачі освіти зрозуміли значущість таких цінностей, як справедливість, чесність, толерантність повага до інших.

Класні керівники закладу присвятили цьому дню години спілкування « Толерантність, в сучасному світі», « Вчимося поважати інших». Проведені бесіди дали можливість здобувачам освіти ще раз переконатися, що у світі діють закони добра,терпимості, чесності,щирості, співпереживання та любові, а толерантність врятує світ.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень