A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей № 4
м. Хмільника Вінницької області

Міжнародний день відмови від паління

Дата: 17.11.2023 09:56
Кількість переглядів: 36

    

Щорічно кожного третього четверга листопада в більшості країн світу відзначають Міжнародний день відмови від куріння, запроваджений у 1977 році Американським онкологічним товариством.

Мета - сприяти зниженню поширеності тютюнової залежності, інформування про згубний вплив тютюну на здоров'я.

Практичним психологом Ходак С.В. проведено бесіду - тренінг « Вейпінг - шкідливо чи ні?» З на якій було обговорено шкідливий вплив куріння на здоров’я та згубний вплив тютюну на організм людини. Разом з учнями визначили, чому підлітки починають курити, які фактори підштовхують їх до цього, переглянули презентацію про шкоду куріння. Також вияснили, що звичка – це хвороба з якою важко боротися.

Переглянули фільм «Правда про куріння», під час якого учні дізналися про тютюнопаління, які хімічні елементи приховує електрона сигарета і чому люди палять. Курці, у яких послаблений імунітет.

Такі заходи, як Міжнародний день відмови від куріння, є необхідними, адже вони пропагують здоровий спосіб життя. Здоров’я – неоціненне скарб у житті будь-якої людини. Кожному потрібно бути сильним та здоровим. Сподіваємося, що бесіда дало вам зрозуміти про шкідливість куріння. Адже куріння – одна з найбільш поширених залежностей сьогодення, позбутися якої нікому не вдається за один день.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень