A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей № 4
м. Хмільника Вінницької області

Ознайомчо-навчальна лекція "Булінг!"

Дата: 19.05.2023 11:00
Кількість переглядів: 35

Як захистити себе від булінгу розповіли наймолодшим здобувачам освіти в ліцеї №4 Хмільницької міської ради

👧🏻Дитина – це окрема особистість, яка має власні почуття, бажання, думки, потреби, які належить поважати.

🔴Булінг – це відносно новий термін для пересічного громадянина, зміст якого кожен із нас просто не знає, але в більшості випадків стикався з цим явищем у дитинстві, навіть не усвідомлюючи значення цих діянь.

🟢З метою формування у молодого покоління нетерпимості до проявів агресії, розвитку співчутливого ставлення до жертв насилля та навичок отримання допомоги фахівчиня Хмільницького бюро правової допомоги Ганна Мариніч в місцевому ліцеї №4 провела ознайомчо-навчальну лекцію для здобувачів освіти молодших класів.

☑️В ході зустрічі юристка розповіла маленьким школярам про правове трактування булінгу, його основні ознаки та характеристики, про види правової відповідальності, яка може наступити за насильство серед учнів та його наслідки.

☝🏻Не оминули і теми кібербулінгу, адже кількість користувачів мережі Інтернет постійно зростає, а вік їх молодшає. Наймолодші користувачі Інтернет – це найвразливіша категорія, яка мало знає про безпеку у всесвітній 🌐мережі та що робити коли їхні права порушують.

✅За результатами проведеного заходу наймолодші користувачі Інтернету отримали інформацію, яка допоможе їм запобігти всім тим негативним явищам, які їх можуть очікувати в онлайн просторі.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень