A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей № 4
м. Хмільника Вінницької області

29 січня День пам’яті Героїв Крут!

Дата: 29.01.2024 12:48
Кількість переглядів: 22

29 січня Україна відзначає День пам’яті Героїв Крут. Цього дня ми віддаємо шану стійкості та мужності молодих хлопців, які так само, як і сьогоднішні захисники України, стали на захист української держави та зупинили нападника. Ця подія стала символом патріотизму та героїчної боротьби за Батьківщину – за Україну!

З метою вшанування пам’яті молодих захисників Української Народної Республіки, які власною кров’ю вписали героїчну сторінку в історію українського визвольного руху, вчителька історії Нестерук В.М. та учні 11-А класу підготували годину пам’яті « Бій під Крутами – подвиг в ім’я України». Ліцеїсти наголосили на тому, що трагічна загибель студентського куреня під Крутами стала символом патріотизму і жертовності у боротьбі за незалежну Україну.

Вшановуючи пам’ять загиблих під Крутами, ми низько схиляємо голови перед пам’яттю тих, хто віддав своє життя у боротьбі за єдину, неподільну, незалежну Україну. Герої не вмирають, вони живуть у нашій пам’яті, вони живуть у тих, хто продовжує їх справу, вони живуть доти, поки жива їх слава.

Сучасна українська армія успадкувала славні бойові традиції своїх предків та завжди берегтиме в пам’яті імена Героїв!🇺🇦

https://youtube.com/shorts/Eimrdhmvya8?feature=share



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень