A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей № 4
м. Хмільника Вінницької області

Літературний маскарад

Дата: 01.11.2021 15:20
Кількість переглядів: 97

Урок вікторина «Літературний маскарад»

Урок світової літератури у 6-Б та 6-Г (вчитель Тищенко О.М.) класах пройшов дуже цікаво та ефектно, подарував дітям яскраві емоції. Участь у казковому маскараді активну участь прийняли учні 4А та  9В класів, долучились учень 6Г та 11А класу. Також активно готували казкових персонажів і учні 10А класу.

На казковому уроці учні відгадували автора, персонажа та назву твору.

Білосніжка та 7 гномів, Дикі лебеді, Оленка та братик Іванко, Гензель та Гретель, Царівна Жаба, Снігова королева, Пані метелиця, Попелюшка, Різдвяна історія, Аліса в країні чудес, Гарі Потер, Вечори на хуторі близь Деканьки -саме ці твори відгадували учні. Таким чином ми постарались нагади дітям про те, що читання не лише дає знання, а й збагачує фантазію та дарує різноманітні емоції.

На ідею такого незвичного, казкового уроку наштовхнуло свято Хеловін – кельтське стародавнє свято, яке є одним з найбільших і улюблених у Північній Америці. На це свято молодь полюбляє одягати різні фантастичні костюми,  що й надихнуло учнівське самоврядування на думку організувати літературний маскарад (ПО Семьонова К.В.).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень