A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей № 4
м. Хмільника Вінницької області

Відкриття ресурсної кімнати

Дата: 03.02.2021 15:29
Кількість переглядів: 263

Відкриття ресурсної кімнати – одне із пріоритетних напрямків у галузі освіти в 2021 році.

 

      Табличка Ресурсна кімната от Мир стендов - 1090468580КЗ «ЗОШ IIII ступенів №4 м. Хмільника Вінницької області» активно впроваджує в життя розвиток ікнлюзивної освіти.

        Сьогодні є  дуже важливим розвивати інклюзивне освітнє середовище, щоб діти з особливими потребами , як і інші діти, мали можливість навчатися у звичайній школі. Це один з пріоритетів Нової української школи. Ресурсна кімната – необхідна частина інклюзивної освіти. Вона надає можливість дітям з особливими потребами нашої школи займатися за індивідуальним планом розвитку з «корекційними» педагогами. Тут діти отримують послуги, які допоможуть їм у майбутньому повноцінно адаптуватися в суспільстві.

        Завдячуючи постійній підтримці начальнику управління освіти, молоді та спорту  Хмільницької міської ради Коведі Г.І. щодо створення ресурсної кімнати були виділені кошти на придбання  будівельних матеріалів для ремонту приміщення, на придбання меблів та новітньої комп'ютерної техніки.

        В інклюзивній кімнаті облаштовано три зони : соцільно – побутова , навчальна та ігрова. Клас обладнано спеціальними меблями , іграшками й матеріалами для проведення занять за новітніми кореційними та розвивальними методиками.

        Адміністрація школи продовжує працювати над питаннями  щодо поліпшення матеріально – технічної бази навчального закладу.

 

 

Заступник директора Михальнюк Г.В.



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень