A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей № 4
м. Хмільника Вінницької області

З Новим 2024 роком!

Дата: 26.12.2023 17:15
Кількість переглядів: 9

Цього року наше новорічне святкування перевершило всі очікування і стало справжньою феєрією веселих вражень та пригод. Ми вирішили здивувати учнів початкових класів нестандартним та захоплюючим заходом – “ Новорічне Шоу з Екзотичними Тваринами “,

На сцені нашого Ліцею з'явилися справжні екзотичні тварини! Змії, ящірки, пітони та інші тварини вразили нас своєю красою та надзвичайністю. Діти не просто мали змогу їх побачити, але і особисто доторкнутися та навіть зробити фото разом з ними.

Але це ще не все! Шоу супроводжувалося захоплюючими конкурсами, де кожен учасник мав шанс виявити свій талант та виграти призи.

Також хочемо висловити щиру подяку учням 11-А класу за допомогу в організації цього незабутнього заходу. Ваша креативність та зусилля дозволили створити унікальне та яскраве новорічне свято для наших дітей.

Цього ж дня учні початкової школи отримали солодкі подарунки, за які щиро дякують Хмільницькому міському голові Миколі Юрчишину та начальнику Управління освіти, молоді та спорту Віталію Оліху.

Бажаємо всім яскравих та веселих свят, а Новий рік нехай принесе ще більше неймовірних вражень та незабутніх моментів!💥💥💥💥



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень