A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей № 4
м. Хмільника Вінницької області

ВСЕУКРАЇНСЬКА АКЦІЯ «16 ДНІВ ПРОТИ НАСИЛЬСТВА»

Дата: 11.12.2023 18:17
Кількість переглядів: 12

З 25 листопада до 10 грудня в Україні стартувала акція «16 днів проти насильства». Її мета – привернення уваги всього світу до проблеми насильства у будь-яких його проявах та пошуки способів подолання цього негативного соціального явища. Мова йде не лише про насильство в сім’ї, зокрема жорстоке поводження із дітьми чи жінками, а і про проблему торгівлі людьми, корупцію.

Учасники освітнього процесу Ліцею № 4 м. Хмільника розпочали в рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» Акцію « Стрічка підтримки» ( помаранчевого кольору). Класниками керівниками проведені просвітницько-інформаційні заходи: години спілкування для учнів 7- 9 класів «Що таке насилля. Його форми. Як себе захистити», «Ми проти насилля». Бесіди для учнів 5- 6 класів «Хай добрим серце ваше буде», до дня людей з інвалідністю. Учні початкових класів переглянули відеоролики «Права та обов’язки дітей».

Практичним психологом проведено Інтерактивне зняття « Небажана поведінка» для учнів 5 - Б класу. Тренінгове заняття для учнів 10 класів «Поведінка в конфлікті. Що означає відповідальність за власну поведінку». Учні 8-Б та 8-Г класів спільно з вчителем основ здоров’я провели інформаційну акцію «СНІД не вирок. Жага до життя.»

Поліцейським офіцером громади Рихлецьким Ю.А. було проведенно зустріз з педагогічними працівниками, щодо попередження насильства над дітьми в родині.

Учасники освітнього процесу прийняли участь у загальнонаціональному опитувані: « Булінг і толерантність у закладах освіти після 24 лютого 2022 року».

Проведені заходи, спонукали до аналізу власних дій, вчинків, переосмислення цінностей. Сприяли вихованню в усіх учасників освітнього процесу людяності, відповідальності, любові до ближнього, поваги до гідності іншої людини, свідомого ставлення до своїх прав та обов’язків.

https://www.facebook.com/100012741484561/videos/pcb.1268747613822165/1626479164826088



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень