A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей № 4
м. Хмільника Вінницької області

Випуск 2023!

Дата: 23.06.2023 22:23
Кількість переглядів: 64

День 23 червня 2023 року видався неймовірно яскравим, хвилюючим та незабутнім, адже саме тоді уся дружня родина Ліцею №4 м. Хмільника прощалася з випускниками на урочистому врученні свідоцтв про повну загальну середню освіту. Свято, організоване одинадцятикласниками у стилі кіно, було сповнене вражаючих епізодів та приємних сюрпризів. Директор Ліцею Василь Іваниця привітав випускників із закінченням навчального закладу, побажав їм сил, енергії та наснаги відбудувати таку Україну, яка буде взірцем та мрією для всього світу. Випускники 11-А та 11-В класів подарували усім присутнім оригінальні прощальні вальси, а 11-Б клас підготував неймовірно креативне, трохи жартівливе та водночас зворушливе відео про те, якими ж вони були насправді, наші найкращі випускники.

Тож вітаємо вас ще раз, любі юнаки та дівчата, з початком нового незвіданого життєвого шляху. Вдалого вам старту, успіхів у здійсненні мрій та задумів. Бажаємо вам якнайбільше малих та великих перемог, щастя, радості, добра. Нехай всі ті знання та навички, які ви отримали в Ліцеї, стануть міцним фундаментом для подальших звершень!

Свято віримо та наближаємо нашу головну Перемогу українського народу над російським агресором! Молимося за наших захисників та захисниць! Пишаємося нашою Україною! Слава Україні! Героям слава!💙💛



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень