A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей № 4
м. Хмільника Вінницької області

🇺🇦Наші молоді таланти об'єдналися...

Дата: 28.08.2023 22:27
Кількість переглядів: 12

🇺🇦Наші молоді таланти об'єдналися. Заспівали і зіграли для підтримки ЗСУ
🇺🇦У мальовничому парку нашого міста 26 серпня відбувся незвичайний концерт, що став поєднанням музичного мистецтва та благодійності. Наша талановита та креативна вчителька музичного мистецтва Королюк Ольга Володимирівна та її вихованці Бублик Анастасія (учениця 9-А класу) та Чопенко Богдан (учень 8-А класу) об'єднали свої таланти та рішуче підтримали Збройні Сили України.
Українські патріотичні пісні  та популярні хіти розливалися у повітрі. 
🇺🇦Глядачі, серед яких були і дорослі і малі, і рівні їм за віком, не стримували аплодисментів та захопленого шепоту. Серця відкрилися не лише до музики, а й до ідеї допомоги тим, хто оберігає нашу країну. Відвідувачі парку не тільки із задоволенням співали разом із Богданом і Анастасією, а також, щедро пожертвували кошти на потреби Збройних Сил України. Королюк Ольга Володимирівна разом із Богданом і Анастасією змогли зібрати 7тисяч 500 гривень і передали їх нашому волонтеру Миколі  Михальнюку. 
🇺🇦Такі заходи допомагають виховувати почуття патріотизму та відповідальності в серцях молодого покоління. Щиро дякуємо Королюк Ользі Володимирівні, Бублик Анастасії та Чопенко Богдану за їхні добрі серця, за бажання підтримати тих, хто стоїть на захисті нашої країни💙💛



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень