A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей № 4
м. Хмільника Вінницької області

Шкільна бібліотека

Дата: від до Скинути

Нашому славному місту 661 рік.

Виховний захід з учнями 3-Б класу до Дня міста Хмільника. Діти охоче розглянули виставку " Сторінками рідного міста", з цікавістю слухали розповідь бібліотекаря про те, чому місто Хмільником назвали, а також уважно слухали вірші про класу рідного краю.

12:44 22.09.2023

Виставка "Доброта врятує світ"

Групові та індивідуальні бесіди з читачами про добро. Маленькі вчинки здатні творити великі справи. Твори добро, бо ти - людина.

11:47 14.11.2022

Загальний фонд бібліотеки Ліцею №4

На даний час в основному фонді - 17946 підручників та 4218 екземплярів художньої літератури. До уваги читачів цікаві сучасні дитячі енциклопедії різних жанрів, комікси,періодичні видання. У бібліотеці проводяться виставки книг, виховні заходи, вікторини, бібліомандрівки та ін. Читачі обслуговуються на абонементі і у режимі читального залу.

14:21 01.09.2022

Гірко плаче Україна за загиблими невинно дітками малими

До Дня вшанування пам'яті дітей, які загинули внаслідок збройної агресії Російської Федерації проти України, був проведений виховний захід з учнями 6-А класу. Діти принесли власні малюнки із гаслами "Не вбивайте дітей!", "Діти - це квіти життя!", "Ми за мир!", "Смерть ворогам!", "Героям  - слава!".Пам'ять невинних жертв вшанували хвилиною мовчання.   

10:40 02.06.2022

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень