A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей № 4
м. Хмільника Вінницької області

Виховні години, бесіди

Дата: від до Скинути

День міста!

                                                                                                                         

15:21 22.09.2023

1 вересня — День знань нового 2023/2024 навчального року!

Відчуття, які виникають Першого Вересня, неможливо порівняти ні з якими іншими відчуттями з нашого дитинства. ДЕНЬ ЗНАНЬ завжди відрізняється яскравістю вражень і нових переживань, нових надій і несподіваних зустрічей: вчителів, учнів, батьків, наших друзів. Свято, яке якимось неймовірним дивом об’єднує всі покоління. Ось і настав цей день. 1 вересня — День знань і старту нового 2023/2024 навчального року! На жаль, це світле і радісне свято проходить у воєнний час. Але навіть під час війни наші діти продовжують вчитися, бо саме якісна освіта може укріпити їхнє відчуття і розуміння української ідентичності та підготувати до успішного творення власного життя, власної родини і своєї країни. Ми зобов’язані зберегти життя і здоров’я дітей, допомогти їм  подолати прогалини в знаннях і осмислити події війни, підтримати, подарувати радість пізнання нового і призвичаїти до щоденного освітнього ритму. Свято Першого дзвоника в нашому закладі пройшло дуже насичено та цікаво. На святковій лінійці учні 1 - 11 класів подякували нашим захисникам і захисницям за можливість почути перший дзвоник і розпочати навчання у незалежній та незламній Україні. А найкраща подяка – це підтримка і допомога, тому учнівське самоврядування та адміністрація закладу зініціювало першовересневу акцію «Замість квітів-донат на ЗСУ», кошти з якої будуть перераховані на антидронову глушилку для 95-Ї ОДШБ.  Вітальні слова на адресу всіх учасників заходу прозвучали від директора ліцею Василя Іваниці. Урочисто прийнято до шкільної родини 90 першокласників, які в цей день отримали в свою адресу побажання стати гідною зміною випускникам та прославляти школу творчими досягненнями, спортивними рекордами, найміцнішими знаннями. Першачки, в свою чергу, вразили  всіх присутніх патріотичними віршами. Після урочистої лінійки у стінах Ліцею учні зібралися на  перший урок зі своїми класними керівниками.  Цей день запам’ятався довгоочікуваними зустрічами, новими цікавими знайомствами і пробудженням спраги до знань. Отож, дорога шкільна родино! Вітаємо вас з Днем знань, з днем мудрості й старанності! Любі учні! Нехай у Вашому житті буде можливість вчитися і знаходити знання, ставати сильнішими, мудрішими, добрішими,  відкривати нові істини, робити наукові відкриття, пізнавати таємниці природи, досягти своєї мети у житті, зустріти добрих і надійних друзів, ставати гідними патріотами своєї країни. А особливо, нашим дорогим першокласникам — ніколи не зупиняйтеся на шляху до Знань, він цікавий і по-справжньому нескінченний! На ньому є багато проблем і перешкод, але це частина шляху до ПЕРЕМОГИ!

22:20 01.09.2023

До Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України 🇺🇦

До Дня Державного Прапора і Дня Незалежності України 🇺🇦 ми  запустили  Фоточелендж «Синьо-жовте селфі». Запросивши всіх бажаючих взяти участь у челенджі... Учасники завантажили селфі на синьо-жовтому фоні на власній сторінці та сторінці Ліцею №4 з хештегом #СиньоЖовтеСелфі та запросили друзів прийняти участь. Все буде Україна 🇺🇦

22:11 23.08.2023

Випуск 2023!

День 23 червня 2023 року видався неймовірно яскравим, хвилюючим та незабутнім, адже саме тоді уся дружня родина Ліцею №4 м. Хмільника прощалася з випускниками на урочистому врученні свідоцтв про повну загальну середню освіту. Свято, організоване одинадцятикласниками у стилі кіно, було сповнене вражаючих епізодів та приємних сюрпризів. Директор Ліцею Василь Іваниця привітав випускників із закінченням навчального закладу, побажав їм сил, енергії та наснаги відбудувати таку Україну, яка буде взірцем та мрією для всього світу. Випускники 11-А та 11-В класів подарували усім присутнім оригінальні прощальні вальси, а 11-Б клас підготував неймовірно креативне, трохи жартівливе та водночас зворушливе відео про те, якими ж вони були насправді, наші найкращі випускники.

22:23 23.06.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень