A A A K K K
для людей з порушеннями зору
Ліцей № 4
м. Хмільника Вінницької області

Виховні години, бесіди

Дата: від до Скинути

Обережно - кліщі!!!

Цікавий та пізнавальний семінар відбувся 19.05. у нашому ліцеї.

11:04 20.05.2023

«Шкода куріння. Як насправді куріння вбиває»

З метою сприяння зниженню поширення тютюнової залежності, інформування ліцеїстів про згубний вплив тютюну на здоров’я та формування здорового способу життя у Ліцеї №4 м. Хмільника Вінницької області було проведено лекцію «Шкода куріння. Як насправді куріння вбиває» для учнів 6-7 класів.

15:12 02.05.2023

Акція "Великдень для наших Героїв"

Частинка тепла, душ та сердець дружньої спільноти учнів, батьків та вчителів Ліцею №4 м. Хмільника вирушає сьогодні до пекельного Сходу України, де наші Непереможні Воїни тримають небо та землю задля кожного з нас, заради нашого сьогодні та майбутнього. Великодні традиційні страви та смаколики, мед, консервацію, цукерки, печиво, каву, чай, цукор, крупи, макарони, вермішель швидкого приготування, сухі сніданки, енергетичні батончики, необхідні засоби гігієни, речі першої необхідності, а також дитячі малюнки, листи та обереги передаємо нашим хлопцям та дівчатам, яким потрібна підтримка кожну хвилину, але особливо важлива вона зараз, у ці передсвяткові дні. Гуманітарний вантаж на Схід доправить наш незмінний зв'язківець із захисниками Вітчизни, волонтер, представник громадської організації «Волонтери Хмільника» Микола Михальнюк, за що йому безмежно вдячні.

10:17 15.04.2023

«Писанка своїми руками»

Старі люди кажуть: доки люди писатимуть писанки, доти у світі існуватиме любов. Хто б міг подумати, але цій традиції тисячі років! Дотепер вважають, що писанка приносить щастя. Саме тому ними обмінюються та дарують їх рідним та друзям.🥚🐣🥚 Долучилися до цієї традиції напередодні Великодня учні 7-Б класу (класний керівник Сташко О.В.). Ліцеїсти відкрили  для себе красу української культури, ставши  учасниками   майстер-класу з розпису писанок: «Писанка своїми руками». Тож про що розповість українська писанка, що означають знаки та символи  на ній, а також про кольори та види розписних яєць розповіла ліцеїстам, майстер своєї справи, Бондар Юлія Сергіївна - керівник гуртка  образотворчого та декоративно - прикладного мистецтва  Будинку культури. Згодом діти мали можливість повправлятися у писанкарстві.  І не біда, якщо хтось ще не тримав писачка у руках. Головне – мати бажання творити та вкласти в писанку частину своєї душі. По завершенню зустрічі кожен створив  власну писанку  з неповторним візерунком.

10:20 14.04.2023

Дякуємо нашим мужнім хлопцям та дівчатам за кожен прожитий день під українським прапором!

Кожен із нас потребує уваги та турботи в ці передсвяткові дні. А наші Захисники та Захисниці-особливо. Саме тому учні 2-Б та 7-Б класів Ліцею №4 міста Хмільника, заручившись підтримкою батьків та вчителів, під керівництвом Олена Сташко відвідали поранених бійців у Військовому госпіталі м. Хмільника (Центральний військовий клінічний санаторій «Хмільник»). Діти особисто пригостили Героїв великодніми гостинцями, подарували листівочки та обереги, створені власноруч, щиро подякували Воїнам за можливість прокидатися щодня та відчувати себе захищеними. Із дитячих вуст звучали не лише слова подяки, а й захоплення, любові та гордості. Дякуємо нашим мужнім хлопцям та дівчатам за кожен прожитий день під українським прапором! І, звичайно, велика дяка усім, хто долучився до доброї справи перед великим святом!  Все буде Україна! Переможемо неодмінно💙💛

10:14 14.04.2023

✅Всесвітній день здоров’я

✅Всесвітній день здоров’я відзначається щорічно 7 квітня, мета якого - привернення уваги до проблем здоров'я та підвищення свідомості населення про важливість збереження та покращення свого здоров'я. 🌏 Вейпи, айкоси і гло відносять до електронних сигарет. Електронні сигарети стають все більш популярними серед курців. Особливо ними захоплюється молодь. Не усвідомлюючи усі ризики та наслідки вживання тютюну та нікотину, учнівська молодь наражається на тенета наркотичної залежності, яку викликає вживання цих виробів. Саме тому один із головних пріоритетів політики контролю над тютюном — попередження початку куріння тютюнових та нікотинових виробів у підлітковому віці. З метою профілактики  цього негативного явища, у 7- Б класі відбулась виховна година приурочена до Всесвітнього дня здоров'я «Геть паління- ми здорове покоління».  Сташко О.В. спільно з лікарем школи Білоус С.С., провели бесіду із статистичними даними  і розповіли про вплив куріння  різних видів сигарет на підлітків. Особливу увагу зосередили на курінні сучасних електронних сигарет, кальянів та розповіли про їхню шкоду на організм 🏃‍♀️ Практичний психолог Ходак С.В. провела інтерактивне заняття   «( Не ) безпечний вейпінг. Нова мода чи згубна звичка?», щоб сприяти усвідомленню учнями наслідків тютюнопаління; оволодінню учнями знань проте, як паління впливає на здоров’я людини та як захистити себе  від паління.  Безпечного куріння не існує. Якщо молодь буде краще обізнана, можливо ми досягнемо того, що Україна буде без тютюну! Не забувайте, що наше здоров'я впливає на наше життя, наші взаємини з оточуючими та наше щастя. 💚🤍💚

10:01 07.04.2023

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було підтверджено

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень